10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

FB IMG 1490523735155
Το 10ο Εντατικό Σεμινάριο Εφηβικής Ιατρικής-10th State of the Art Adolescent Medicine Course πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πολύ ικανοποιητική ποιοτική αξιολόγηση από τους συνέδρους στις 17-18 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμμετείχαν πάνω από 500 σύνεδροι (ιατροί, ειδικοί και εκπαιδευτικοί) και παρουσιάστηκαν προγράμματα που υλοποιούνται, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα της υγείας των νέων και της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας μέσα στην οποία αναπτύσσονται.

Προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ έθιξαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα και συζήτησαν με συνέδρους και φορείς.

Σε παράλληλη αίθουσα πραγματοποιήθηκαν workshops με ασκήσεις, εργαστήρια και συζήτηση περιπτώσεων, ενώ επιστήμονες από όλη την επικράτεια παρουσίασαν εργασίες ως προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις.

Παρουσιάστηκαν 60 ερευνητικές, κλινικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, καθώς και πρωτοποριακές κοινωνικές δράσεις και 5 διακρίθηκαν - απέσπασαν βραβεία.


Παράλληλα λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και έκθεση βιβλίων, καθώς και ενημερωτικού υλικού των υποστηρικτών.


Η παρουσίαση των δράσεων από τα ίδια τα παιδιά ήταν συγκινητική και "έδωσε" μια ιδιαίτερα αισιόδοξη νότα.

20170318 162013


Τα πρακτικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΜΕΥ www.youth-health.gr

Χορηγοί

Λίγα Λόγια...

Η Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής, ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες Παιδιάτρους και άλλους επιστήμονες της χώρας...

Διαβάστε Περισσότερα

 

Χρήσιμα Links

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Ε.Ε.Ε.Ι)

Ταχυδρομική Θυρίδα 14283 στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Κ.Κ. Αθήνας 15