Δηλώστε την συμμετοχή σας στο 14o State of the Art Πανελλήνιο Συνέδριο Εφηβικής Υγείας/Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί 09-10 Οκτωβρίου 2021, με διαδικτυακή συμμετοχή πατώντας εδώ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 12ο State of the Art Συνέδριο Εφηβικής Υγείας στις 5 & 6 Απριλίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο με τη συνεργασία Ελληνικών Επιστημονικών φορέων, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και της Διεθνούς Οργάνωσης για την Υγεία των Εφήβων. Συμμετείχαν 500 σύνεδροι και 70 ομιλητές/ συντονιστές, καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Παρουσιάστηκαν και βραβεύτηκαν ερευνητικές εργασίες και πρωτοποριακές δράσεις, με τη συμβολή των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ "Στρατηγικές Ανάπτυξης Εφηβικής Υγείας" και "Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας" www.youth-msc.gr.


     Σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων των Υπουργείων Υγείας, Παιδείας και Δικαιοσύνης στο πλαίσιο των μνημονίων συνεργασίας τους με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων "Π & Α Κυριακού" και του αντίστοιχου Κέντρου Πιστοποίησης μαθησιακών Δυσκολιών και ΔΕΠ-Υ. Στο Συνέδριο εκπροσωπήθηκε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τίμησε με την παρουσία του ο πρύτανης του ΕΚΠΑ.

     Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργανικής, αναπτυξιακής και ψυχοκοινωνικής υγείας των εφήβων και δόθηκε έμφαση στην πρόληψη και την ολιστική προσέγγιση τους. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά με τον διαγωνισμό Hackathon, αλλά και την ενεργό παρουσία τους στη συζήτηση και τον εθελοντισμό στην οργάνωση. Ήταν μια υπέροχη και μοναδική εμπειρία για τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες με εξαιρετική ποιοτική αξιολόγηση!          

10o Entatiko seminario icon

 Το 10o εντατικό σεμινάριο στην εφηβική ιατρική - 10th State of the Art Adolescent Medicine Course,  

θα πραγματοποιηθεί στις 17 - 18 Μαρτίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο.  \

Συμμετέχουν επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων, εκπαιδευτικοί και συνεργάτες  

από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. και παρουσιάζεται πλούσια θεματολογία, 

πρωτοποριακά προγράμματα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, 

ενώ συμμετέχουν και τα ίδια τα παιδιά με δικές τους δράσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα Λόγια...

Η Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής, ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες Παιδιάτρους και άλλους επιστήμονες της χώρας...

Διαβάστε Περισσότερα

 

Χρήσιμα Links

 

Ακολουθήστε μας

facebook  twitter

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Ε.Ε.Ε.Ι)

Ταχυδρομική Θυρίδα 14283 στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Κ.Κ. Αθήνας 15