Ανομήτρη Χρυσάνθη

Χρυσάνθη ΑνομήτρηΠαιδοψυχίατρος

Παιδοψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του 2ου Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας. Ασκεί την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής από το 2014, μετά από ειδίκευση στην Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την οποία και διατηρεί συνεργασία.
Εργάζεται ως ιδιώτης παιδοψυχίατρος και είναι επιστημονική συνεργάτης της Μονάδας Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π&Α Κυριακού». Η επιστημονική της δραστηριότητα είναι κλινική, διδακτική και ερευνητική. Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κλινική Παιδοψυχιατρική με ανάλογο εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο.
Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν σε θέματα Παιδοψυχιατρικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα. Επίσης έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και άλλες παρουσιάσεις σε πολλά Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Επιπρόσθετα έχει συμμετάσχει στη συγγραφή αρκετών συγγραμμάτων σχετικών με θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων.
Είναι μέλος της Ελληνικής Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας.

 

 

 

Δαλιανά Νίκη

Daliana NikiΗ Δαλιανά Νίκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας (ειδίκευση ψυχολογία) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (MSc) «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» του ΕΚΠΑ. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.). Επίσης, είναι υπεύθυνη για το φόρουμ συζητήσεων για γονείς και εκπαιδευτικούς της πλατφόρμας “Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό” του ΚΜΟΠ. Έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική ομηλίκων και επί πέντε χρόνια υπήρξε διαχειρίστρια της υπηρεσίας του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών του ΕΚΠΑ «Από φοιτητές για φοιτητές», παρέχοντας μέσω διαδικτύου υποστήριξη, συμβουλευτική και καθοδήγηση σε φοιτητές που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο πλαίσιο του πανεπιστημίου, της οικογένειας, των φιλικών και διαφυλικών σχέσεων. Στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών Σπουδών έκανε την πρακτική της άσκηση (χορήγηση και ερμηνεία τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτική) στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Ελευσίνας, δουλεύοντας με εφήβους 13-18 ετών. Έχει αρκετές ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις στο πεδίο της συμβουλευτικής μαθητών και φοιτητών, συμβουλευτικής μέσω διαδικτύου, συμβουλευτική ατόμων τρίτης ηλικίας, καθώς και συμβουλευτικής στο εργασιακό περιβάλλον.

Χορηγοί

EUROPALSO LOGO
opaplogo
pfizer hellas 0

 

 

Λίγα Λόγια...

Η Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής, ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες Παιδιάτρους και άλλους επιστήμονες της χώρας...

Διαβάστε Περισσότερα

 

Χρήσιμα Links

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Ε.Ε.Ε.Ι)

Ταχυδρομική Θυρίδα 14283 στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Κ.Κ. Αθήνας 15