Τσίτσικα Κ. Άρτεμις

Artemis Tsitsika

Άρτεμις Κ. Τσίτσικα

Επίκ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Εφηβικής Ιατρικής

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

 Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας,

 Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών

Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

 

Η παιδίατρος Άρτεμις Τσίτσικα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Διευθυντής: Καθηγητής Γ. Χρούσος). Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Εφηβική Ιατρική (Α΄ Παιδιατρική Κλινική του Παν/μίου Αθηνών, Διευθυντής: Καθηγητής Γ. Χρούσος), την Εφηβική Γυναικολογία (Β΄ Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής: Καθηγητής Γ. Κρεατσάς) και σε θέματα Ψυχικής Υγείας των εφήβων (Παιδοψυχιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Διευθυντής: Αν. Καθηγητής Ι. Τσιάντης).

Γαλλή-Τσινοπούλου Ασημίνα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας
Δ΄ Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ., Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γαλλή-Τσινοπούλου Ασημίνα-Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
-Αναγορεύθηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μονάχου Γερμανίας (Ludwig Maximilian University of Munich).
-Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Παιδιατρικής μετά από εκπαίδευση στις Παιδιατρικές Κλινικές Ludwig Maximilians University Munich Germany και Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Α.Π.Θ., Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Χορηγοί

EUROPALSO LOGO
opaplogo
pfizer hellas 0

 

 

Λίγα Λόγια...

Η Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής, ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες Παιδιάτρους και άλλους επιστήμονες της χώρας...

Διαβάστε Περισσότερα

 

Χρήσιμα Links

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Ε.Ε.Ε.Ι)

Ταχυδρομική Θυρίδα 14283 στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Κ.Κ. Αθήνας 15